По-рано тази година Великобритания санкционира Arctic LNG 2, заедно с нашите съюзници

...
По-рано тази година Великобритания санкционира Arctic LNG 2, заедно с нашите съюзници
Коментари Харесай

Англия удари със санкции руския втечнен газ

" По-рано тази година Великобритания санкционира Arctic LNG 2, заедно с нашите съдружници в Съединени американски щати и Европейски Съюз. Оттогава планът беше заставен да понижи производството си ", се споделя в изказване на държавното управление.

 
Санкционираните компании са White Fox Ship Management и Ocean Speedstar Solutions OPC, а глобените кораби са Asya Energy, Pioneer, North Sky, SCF La Perouse и Nova Energy.

 

Тези дейности надграждат предишни наказания и са ориентирани към основни планове, значими за бъдещото енергийно произвеждане на Русия. В началото на месеца Великобритания наложи наказания и на 10 кораба от съветския " горист флот ", които според Лондон употребяват незаконни практики, с цел да избегнат западните ограничавания върху съветския нефт.

 

Русия отхвърля натиска от Запада за ограничение на износа на своя нефт, като през последната година е маркиран растеж в броя на танкерите, които транспортират товари, които не са контролирани или застраховани от обичайните западни компании.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР